parallax background

Travessa Porta del Cel 2018

Aenean gravida vitae consequat lorem fermentum rutrum nunc id risus
Maig 5, 2014
Escalada Montserrat – Regió d’Agulles Via Los Rodríguez
Maig 7, 2014

Travessa la Porta del Cel - 2018

La trevessa de la Porta del Cel, és una travessa força dura i exigent. Aquest any l'hem realitzat amb el @cec_cat.
La Porta del Cel, és una de les més exigents del terrirori català. Arriba al sostre de catalunya, la Pica d'Estats de més de 3.100 mtres, creuant alguna petita congesta de neu, aquest any força enrederida per causa de les plujes i nevades de tot l'hivern, i part de la primavera. La ruta té un recorregut d'aproximadament 65 kilomètres, i uns 11.000 metres de dessiner acumulat. Passant pelle refugi de Certascan, Pinet i Vallferrera. Una travessa que val molt la pena fer-la, per poder descobrir zones i espais poc coneguts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *