parallax background

Escalada Montserrat – Regió d’Agulles Via Los Rodríguez

Travessa Porta del Cel 2018
Maig 6, 2014
Curs Vies Ferrades UEC Mataró
Maig 8, 2014

Escalada a Montserrat - Regió d'Agulles - Via los Rodríguez

Escalada a la zona Oest de la muntanya de Montserrat. Aquesta via discorre en un primer llarg per una bavaressa espectacular, la trobarem molt ben equipada, on ens possarà les piles i començarem a descobrir el "pati" que trobem a Montserrat. Els següents llargs són d'escalada artificial, per a iniciar-se en aquesta disciplina, molt ben equipats amb parabolts. La primera i segons reunió no són gaire còmodes. La baixada la realitzem per la cara Est, amb un ràpel de 20 metres, i després baixem pel coll de la Portella, fins a trobar el Gr 172 i direcció aparcament de Can Maçana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *