Curs Vies Ferrades UEC Mataró

Escalada Montserrat – Regió d’Agulles Via Los Rodríguez
Maig 7, 2014

Curs de Progressió i Seguretat en Vies Ferrades

Un nou curs de Vies Ferrades. Aquest cop als socis del centre excursionista de la UEC de Mataró. Aprenent les tècniques correctes de progressió en itineraris de vies ferrades i camins equipats. Introduint maniiobres de com assegurar algun company d'activitat i com ajudar-lo a superar algun pas tècnic i dificultós. També aprenem la maniobra del ràpel, des de com instal·lar-lo de manera correcte, fins a com realitzar-lo amb sistema de bloqueig. Els dos dies pràctics van estar molt ben aprofitats; un primer dia fent tallers de les maniobres bàsiques de progressió i seguretat, i un segon dia de resolució de problemes en la via ferrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *