Activitat raquetes de neu

Descoberta raquetes de neu


Per descobrir les raquetes de neu és la millor manera, coneixerem el material i l'entorn natural. Aquesta activitat la podem realitzar a diferents llocs de la geografia catalana, depenent de les condicions de la neu i meteorològiques.

Activitat de mitja jornada, dirigida per un tècnic professional, el servei del guiatge de l'activitat inclou el material propi específic de l'activitat, assegurança d'accidents personal i reportatge fotogràfic (en grup).

Edat : totes les edats - mínim 4 persones

dificultat : Molt fàcil

horari : 2-3 hores

preu : 30 euros/persona

Jornada de raquetes de neu


Jornada de raquetes de neu, aquesta activitat sol assolir una ruta més llarga, inclús l'ascensió d'un cim. Endinsar-nos per zones boscoses, arribar a cims i colls per poder gaudir de vistes panoràmiques.

Activitat d'una jornada, dirigida per un tècnic professional, el servei del guiatge de l'activitat inclou el material propi específic de l'activitat, assegurança d'accidents personal i reportatge fotogràfic (en grup).

Edat : totes les edats - mínim 4 persones

dificultat : fàcil

horari : 4 hores

preu : 40 euros/persona

Travessa amb raquetes de neu


Aquesta activitat va dirigida a tothom que vulgui fer una travessa de més d'un dia en entorn nival. La zona s'escollirà depenent de la distància que es vulgui triar. Les travesses que realitzem són per la zona de la vall del Freser, cerdanya part catalana i francesa i zona del Parc Nacional d'Aigües Tortes.

Activitat de més d'un dia, dirigida per un tècnic professional, el servei del guiatge de l'activitat inclou el material propi específic de l'activitat, assegurança d'accidents personal i reportatge fotogràfic (en grup). En aquesta activitat les despeses de pernoctació del guia hauran de ser sofertes pels clients.

Edat : majors de 16 anys - mínim 4 persones

dificultat : mitjà

horari : a determinar

preu : a consultar